دانلود تحقیق درباره نان

دسته بندي : کالاهای دیجیتال » رشته صنایع غذایی (آموزش_و_پژوهش)

این محصول در قالب ورد (WORD) و قابل ویرایش در 47 صفحه تهیه شده است. در بخش زیر برای اطلاع بیشتر از محتویات این فایل و اطمینان از خرید، مطالب چند صفحه آورده شده است. با مطالعه این بخش با اطمینان بیشتر خرید کنید.

لینک دانلود پایین صفحه

 

فهرست

مقدمه

نان و اهميت آن

فرايند تهيه‌ي نان

انواع نان در ايران

اثرات مخرب جوش‌شيرين در بدن انسان

مضرات جوش‌شيرين در بدن انسان

دلايل ايجاد ضايعات نان

چرا نان بيات مي‌شود؟

آداب نان

كيفر توهين به نان

منابع

 

مقدمه

«الحمدلله الذي خلق لنا الخبز»

«سپاس خدايي را كه نان را براي ما آفريد»

ابر و باد ومه و خورشيد و فلك در كارند

              تا تو ناني بدست آري و به غفلت نخوري

به يقين، نان يكي از بزرگترين موهبت‌ها و بركاتي است كه خداوند عزيز و رزاق به بندگان خود، عطا نموده است.

دست قدرتمند الهي، بي هيچ نقصان و قصوري تمام شرايط را براي ايجاد و پرورش اين نعمت بزرگ فراهم نموده است و زبان ستايش و شكر انسان را با هر ذوق و سليقه و ميزان دركي، باز و گويا كرده است.

اما ظاهراً آنچه به عنوان مهم‌ترين عامل دربه ثمر نشاندن اين همه تلاش و تدبير الهي مطرح است، همان دقت و ظرافتي است كه بشر در تهيه‌ي محصولي به نام «نان» به كار مي‌برد و با بهره‌برداري از انديشه‌هاي ناب و ابتكارات گرانقدر، نيز با به كارگيري پيشرفته‌ترين تجهيزات و فن‌آوري بر جلوه‌هاي ويژه اين نعمت ارزشمند الهي افزوده و از اسراف آن جلوگيري نمايد.

دسته بندی: کالاهای دیجیتال » رشته صنایع غذایی (آموزش_و_پژوهش)

تعداد مشاهده: 3266 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: docx

تعداد صفحات: 47

حجم فایل:14 کیلوبایت

 قیمت: 45,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل